HFK elite mix VS. Indsatte ved Statsfængslet i Nyborg.

2011-09-19 18:07

 

Der har siden 1 april 2011 været, løse rygter om at der skulle afholdes en kamp mod nogle indsatte ved Statsfængslet i  Nyborg –  Disse rygter har hele tiden haft hold i sig.

Der har været en meget lang ”behandlingstid” af denne kamp, da HFK ville nyde godt af hjemmebane fordel  og  evt. entre indtægter som denne meget spændende kamp, på papiret, ville indbringe.

Anonyme kilder siger: ” Vi var overbeviste om at denne kamp skulle spilles på HFK Park, da det jo ligesom er os der har budt op til dansen…. Det er mig fuldstændigt udenforstående at vi  ikke kunne få denne kamp på hjemmebanen  –  Forhandlingerne har været lange og hårde… Jamen helt ærligt, vores bud var at vi så kunne få 70 % af indtægterne hvis vi skulle spille i Nyborg, men hold da op, der kommer sgu da ikke nogen tilskuer til en kamp i et lukket fængsel, så hvad fanden er 70 % af ingenting!?!?!?!?”

Vi har sågar været i Kontakt med tidligere Justitsminister, Lars Barfod, han havde grundet valgkampen meget travlt og føjede os meget hårdt og kontant af…. ” Vil i spille mod Nyborg, så foregår dette i Nyborg…. Jamen hvad fanden havde i tænkt jer… det er sgu da jeres egen sikkerhed det her, jeg kan da ikke tillade at indsatte med så lange domme skal kunne rende frit omkring, fordi  i skal have entre indtægter ”

Jeg er chokeret var daværende Justitsministers  sidste kommentar….” Siger vores anonyme kilde.

HFK er dog mere chokeret over det valg resultat som de Konservative kom frem til………

Jeg synes sagtens vi kan drage paraleller mellem afslaget på hjemmebane fordelen og det resultat som de konservative kom frem til, der er jo ingen opbakning i befolkningen, når der tages sådanne beslutninger

Jeg er simpelthen overbevist om at havde Enhedslisten været ved magten, så var sagen en helt anden… Så havde der jo været festival og lejrbål på HFK park”

 

Der var 10 mand der var udtaget til kampen, kravene til startopstillingen var som udgangspunkt ikke at man kunne spille fodbold, derimod spillede kravet om en abnorm stærk psyke, en stor rolle.

Da vi ikke havde nogle efterretninger om startopstillingen fra Nyborgs side, blev vi nødt til at improviserer, vi var overbevist om at vi skulle stille op sådan at de psykisk stærke stod mand mod mand….

Denne beslutning viste sig dog at være fuldstændig tåbelig, da det hurtigt viste sig at de indsatte i fængslet havde nogle meget gode fodbold spillere og så absolut ikke kørte på det psykiske.

Det lignede hurtigt en fiasko, fodboldmæssigt, da spillerne slet ikke kunne præsterer noget som helst på deres pladser, det lignede allermest en flok u/17 drenge fra Mg & Bk.

Nyborg kom hurtigt foran og havde styringen over kampen, deres kombinationsspil var rigtig godt, til tider verdensklasse, HFK spillerne var kun statister i dele af kampen.

Der var i store dele af kampen en overdrevet respekt over for Nyborg, jeg tror ikke at HFK havde forventet at de faktisk skulle ned og spille mod mennesker, godt nok har fodboldholdet fra Nyborg en fængselsdom, men de er så absolut også menneske.

Den overdrevne respekt kom tydligt til syne, da HFK havde deres helt store kortsamler, Flemming, med i startopstillingen, ikke en eneste gang lavede Flemming er frispark på en fra Nyborg.

Til trods for at vejret var perfekt og der ikke var nogle bolde der blev skudt over muren, det skal lige siges at de indsatte havde spurgt om de selv måtte hente bolden hvis den blev skudt over muren, vandt Nyborg helt fortjent denne meget ulige kamp med hele 8 – 2.

Efter kampen var også i uvante omgivelser for HFK, da der ikke blev serveret øl.

Det var dog en rigtig hyggelig aften i Nyborg og flere af spillerne fra HFK sagde at det var så absolut ikke sidste gang vi spillede i Nyborg.

Soldaten var meget opsat på at få revence at han spurgte om der var gode chancer for at det var samme hold de kommer til at stille med i foråret når vi skal møde Nyborg igen!?

Dette mente de indsatte at der var rigtig gode muligheder for.